eMenu prednosti

ZAHTEVAJTE PONUDBO:

eMenu prednosti za gosta

eMenu ponuja racionalno in enostavno uporabo sistema in hkrati ponuja veliko koristi in prednosti za uporabnika.

Prednosti eMenu se delijo na dve glavni kategoriji. To sta ponudba hrane in ugodno počutje gosta.

 • HRANA
  Podroben vizualni digitalni meni je veliko bolj informativen, celovit, slikovit in sodoben kot klasičen meni na papirju. Gost preko zaslona vidi hrano v obliki kot jo bo dobil postreženo, jo naroči, skupaj z vsemi ustreznimi informacijami (brez neprijetnih presenečenj), in vse do same postrežbe. Prav tako lahko spremlja samo pripravo hrane preko eMenu zaslona.
  Naročanje hrane je hitro, enostavno in brez stresa, in postane sestavni del zabave in novih izkušenj. Pri tem ni potreben natakar, vse dokler ne dobi naročila preko sporočilnega sistema eMenu in prav tako niso potrebne dodatne prodajne taktike, ki so že vse vključene v sistem eMenu. Ko je gost enkrat naročil preko zaslona, lahko nato enostavno izvede dodatna naročila, ne da bi pri tem potreboval asistenco natakarja.
  Ko pride na vrsto čas za plačilo, se sistem odzove hitro in sam proces je izredno enostaven za gosta in natakarja. Samo en klik na gumb za plačilo in že pride natakar k vam za računom.

 • POČUTJE
  Hrana je le del eMenu sistema. Poleg tega vsebuje še vse pomembne dodatke za dobro počutje in doživetje novih izkušenj gosta. Cilj eMenu je v prvi vrsti ustvarjanje splošnega vzdušja, nekaj posebnega, drugačnega in prijetnega, kar dodatno spodbudi gosta za vse pogostejši obisk. eMenu ponuja veliko možnosti za zabavo, ki je vgrajen v sistem eMenu.
  Gost lahko izbere iz množice različnih zabavnih možnosti, tisto ki mu ustreza. Gost si lahko ogleda video posnetke iz prednastavljene galerije YouTube, razne galerije slik, ki si jih lahko dodatno ogleda. Lahko igrajo razne igre interaktivno z drugimi gosti. In še ena zanimivost eMenu je možnost za interakcijo z ostalimi gosti pri drugih mizah preko eMenu dodatka "klepet".

eMenu iPad

Novi izdelek – iPad eMenu za restavracije je zamenjava klasičnega tiskanega menija. Natakar namesto klasičnega menija prinese gostom na mizo iPad eMenu. iPad eMenu je zasnovan tako ...

» Kliknite za več

eMenu ob mizi

eMenu nameščen ob mizi je najboljša rešitev in dodana vrednost za restavracijo. Zamenjuje klasičen tiskan meni in je nameščen neposredno ob mizi in dopolnjuje ambient ...

» Kliknite za več
M-KONCEPT,
svetovanje, zastopanje in
posredovanje, d.o.o.
GSM: +386(0)30 242 268
email: info@e-menu.si
Internet: www.e-menu.si